Aqualab II

INTINERIRE SI REVITALIZARE CU

Aqualab II

Nutritie si hidratare, pentru a revitaliza pielea si a reduce ridurile.

Aqualab II este aparatul capabil sa combine puterea apei cu utilizarea a sase tehnologii, pentru o curatare profunda a pielii care reactiveaza microcirculatia pielii si drenajul limfatic.

Cu Aqualab II poti alege sa efectuezi tratamente revitalizante ale fetei prin: hydropeeling, oxigen, scrubber, frecventa inalta, microcurenti si ultrasunete, cu rezultate vizibile si de durata.

 

INDICAT PENTRU:

Stimularea microcirculatiei si a tesuturilor pentru o actiune de exfoliere si stralucire a pielii.

Activarea microcirculatiei sanguine pentru o actiune de lifting si anti-imbatranire.

Cresterea productiei de colagen si elastina pentru o actiune de tonifiere.

DE CE SA ALEGI

Aqualab II

AVANTAJUL UNEI MULTITEHNOLOGII VERSATILE

Aqualab II este un aparat capabil sa actionezeastfel incat sa profite pe deplin de potentialul fiecareia dintre cele 6 tehnologii de care dispune pentru a realiza tratamente anti-imbatranire pentru hranirea si intinerirea pielii, facand astfel posibila revitalizarea oricarui tip de piele.

 

TRATAMENTE FACIALE

Tratamente anti-imbatranire pentru hranirea pielii si curatare profunda, pentru reducerea ridurilor si a petelor, pentru intinerirea pielii.

PROFESIONALISM SI VERSATILITATE CU

Aqualab II

O platforma profesionala si versatila capabila sa incorporeze diferite piese de mana pentru revitalizarea pielii si capabila sa actioneze pe orice tip de piele. Ofera o gama larga de tratamente si satisface orice nevoie.

INTREBARI?


Scrie-ne aici!


Daca doriti sa aflati mai multe despre noi si despre oportunitatile pe care vi le putem oferi pentru a va deschide propriul centru de wellness, completati formularul.

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

Prin completarea email, nume si telefon va exprimati acordul sa fie incluse in baza de date a SC Symbio Technical & Cosmetics SRL. Scopul stocarii lor este acela de a da curs solicitarii dvs.

Echipamente din aceeasi categorie