Softpress Plus

DRENARE SI DETOXIFIERE CU

Softpress Plus

Control, compresie si stimulare pentru detoxifierea organismului. Cu Softpress Plus ai unul dintre cele mai avansate sisteme de control pentru preso-drenajul si stimularea circulatiei limfatice. Sistemul de presiune si controlul digitalizat al aparatului permit efectuarea de tratamente de detoxifiere nedureroase si in deplina siguranta, chiar si in conditiile utilizarii intensive, pentru rezolvarea complicatiilor legate de circulatia deficitara, retentia de apa, staze venoase si limfatice.


INDICAT PENTRU:

Activarea microcirculatiei pielii in vederea intaririi tesuturilor si a reducerii circumferintei.

Activarea microcirculatiei arterio-venoase pentru o imbunatatire a drenajului limfatic.

DE CE SA ALEGI

Softpress Plus

AVANTAJUL UNUI TRATAMENT SINERGIC SAU DIRECTIONAT

SOFTPRESS PLUS dispune de un sistem de presiune capabil sa actioneze pe 7 sectoare intr-un mod directionat si sinergic. In plus, controlul digitalizat al presiunii permite sa se actioneze intr-un mod eficient asupra circulatiei limfatice si sangvine, favorizand eliminarea acumularilor si retentiei de apa.


TRATAMENTE PENTRU CORP:

Tratamente pentru ameliorarea stazei venoase si limfatice, pentru cresterea elasticitatii pielii si pentru drenajul limfatic cu scopul de a atenua acumularile adipoase localizate. 


PROFESIONALISM SI EFICIENTA CU

Softpress Plus

Un aparat echipat cu 12 programe de tratament, 7 sectoare, control digitalizat si instrumente de mana ergonomice concepute pentru a stimula circulatia limfatica.

INTREBARI?


Scrie-ne aici!


Daca doriti sa aflati mai multe despre noi si despre oportunitatile pe care vi le putem oferi pentru a va deschide propriul centru de wellness, completati formularul.

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

Prin completarea email, nume si telefon va exprimati acordul sa fie incluse in baza de date a SC Symbio Technical & Cosmetics SRL. Scopul stocarii lor este acela de a da curs solicitarii dvs.

Echipamente din aceeasi categorie