T-Body 24

DRENARE SI TONIFICARE CU

T-Body 24

Un aparat bazat pe emiterea de impulsuri care actioneaza in profunzimea pielii pentru a modela si intari.

Cu T-BODY 24 nu aveti doar un electrostimulator, ci si un simulator neuronal capabil sa determine contractia musculara intr-un mod precis si progresiv.

Electrostimularea activeaza intarirea masei musculare si eliminarea toxinelor pentru o actiune de drenare si tonifiere.


INDICAT PENTRU:

Imbunatatirea drenajului  limfatic

A activa actiunea de tonificare si actiunea de relaxare.

DE CE SA ALEGI

T-Body 24

AVANTAJUL UNUI SIMULATOR NEURAL PRECIS DE ACTIUNE PROFUNDA

T-BODY 24 va permite sa simulati impulsul primit de muschi pentru a determina contractia acestuia, actionand asupra oricarei fibre musculare a corpului pentru modelare si tonifiere.


TRATAMENTE PENTRU CORP

Tratamente de intarire a masei musculare bazate pe tratamente de actiune tonificanta si tratamente de eliminare a toxinelor cu actiune drenanta.

PUTERE SI PRECIZIE CU

T-Body 24

T-Body 24 este un aparat care exploateaza puterea profunda a curentului de frecventa medie reglata in amplitudine, faza si frecventa pentru o actiune tonificanta si lipolitica capabila sa elimine acumularile adipoase si sa intareasca tesuturile.

INTREBARI?


Scrie-ne aici!


Daca doriti sa aflati mai multe despre noi si despre oportunitatile pe care vi le putem oferi pentru a va deschide propriul centru de wellness, completati formularul.

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

Prin completarea email, nume si telefon va exprimati acordul sa fie incluse in baza de date a SC Symbio Technical & Cosmetics SRL. Scopul stocarii lor este acela de a da curs solicitarii dvs.

Echipamente din aceeasi categorie